ÖNCEL MAKİNA; Santrifüj pompa ve tarım makinaları imalat alanında  faaliyet göstermektedir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

10 yılı aşan üretim ve hizmet sürecinde teknik personeli  ile pek çok ürünün altına imza atmıştır. Gelecekte de kaliteli hizmetten ödün vermeden çalışanları ile birlikte bu sayıyı yükseltmeyi hedeflemektedir.

Ürün halkamızın içinde;

Santrifüj pompalar, kartal kanadı makinası, tesviye küreği, hidrolik kepçe, yükleme çubuğu (Kaldıraç) ile makina ve ekipmanlardan yer almaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için uzman ekip ve ekipmana sahip olan firmamız her zaman en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Vizyon;

Geleceğe güvenle bakan bir firma olarak kendini yenileyen, rekabetçi, sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan, dürüst ve ahlaki değerlere bağlı, açık bir yönetim anlayışını benimseyen, faaliyet alanıyla ilgili olarak kalite ve güveni temsil eden lider bir kurum.

Misyon;

Her zamankinden daha yüksek bir performansla, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden en iyi hizmeti sunmak koşuluyla hedef kitlenin sektörle ilgili ihtiyaçlarına zamanında uygun çözümler üretmek.